"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου στην Τελετή Έναρξης της 23ης Γενικής Συνέλευσης της Δ.Σ.Ο. με θέμα: "Θεμελιώδης Παγκόσμιες Αλλαγές-Ορθόδοξη Άποψη", την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016




H Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, συμμετείχε  τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στην τελετή έναρξης της Δ.Σ.Ο. με θέμα: «Θεμελιώδεις παγκόσμιες αλλαγές - Ορθόδοξη άποψη», καθώς και στα εγκαίνια της έκθεσης «'Αθως: Το ‘Αγιον Όρος» στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.


Η κα Τεκτονίδου συμμετείχε επίσης σε συνάντηση που προηγήθηκε της επίσημης τελετής έναρξης της ΔΣΟ, στο Διοικητήριο, από την Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας — Θράκης) κα Μαρία  Κόλλια — Τσαρουχά. με  τον Πρόεδρο της Ρωσικής Κρατικής Δούμα κ. Σεργκέι Ναρίσκιν, τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νίκο Βούτση, τον Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής  Συνέλευσης της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) κ. Σεργκέι Ποπόφ, τον Γενικό Γραμματέα της ΔΣΟ κ. Ιωάννη Αμανατίδη, τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Ρωσίας και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Αναστάσιο Κουράκη, ομάδα 11 Ρώσων αξιωματούχων και αντιπροσωπεία Ελλήνων Βουλευτών.

Στο τέλος της βραδιάς παρατέθηκε δεξίωση προς τιμή των συνέδρων από τη Βουλή των Ελλήνων και τη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας.

Συνάντηση των συνέδρων στο Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης

Χαιρετισμός του κ. Ν. Βούτση,
Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

Χαιρετισμός του κ. Σεργκέι Ναρίσκιν, 
προέδρου της Κρατικής Δούμα της Ρωσίας

Με τον κ. Κ. Γκαμπαερίδη, Σύμβουλο του Κυβερνήτη της Α. Πετρούπολης
για τις Διεθνής σχέσεις με την Ελληνική Δημοκρατία

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP