"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Αν. Γ.Γ ΔΟΣ&ΑΣ Κυριακής Τεκτονίδου στα Εγκαίνια του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης Προηγμένων Υλικών, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου



Στην τελετή εγκαινίων του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης Προηγμένων Υλικών (Center for Research & Development of Advanced Materials - CE.R.D.A.M.), παρευρέθει η Αν. Γ.Γ ΔΟΣ & ΑΣ Κυριακή Τεκτονίδου, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, όπου απηύθηνε και χαιρετισμό. Η τελετή ήταν μια πρωτοβουλία της μακροχρόνιας συνεργασίας των Ιδρυμάτων Α.Π.Θ. και TEXAS A&MTEES (Texas Engineering Experiment station) και έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΚΕΔΕΚ/ΑΠΘ (κτίριο Α΄ του Balkan Center).


Μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων και με την υποστήριξη και συνεργασία της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ) Α.Ε., διοργανώθηκε συνάντηση εργασίας των φορέων καινοτομίας της πόλης με την αντιπροσωπεία και τους εκπροσώπους των Πανεπιστήμιων των Η.Π.Α. TEXAS A&M και του Α.Π.Θ.
Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Dr. Dimitris Lagoudas
και τον Dr. Mark Weichold από το  Texas A&M University


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP