"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στην τελετή εγκαινίων ίδρυσης Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017



Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου συμμετείχε την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017 στα επίσημα εγκαίνια της ίδρυσης Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Η Αν. Γ.Γ ΔΟΣ & ΑΣ  Κυριακή Τεκτονίδου με την Β. Σαββίδου Πρόεδρο του Συλλόγου Σανταίων
«Η Επτάκωμος Σάντα» και τον Κ. Σαμουρκασίδη
Η έδρα ιδρύθηκε στο πλαίσιο συμφώνου συνεργασίας του ΑΠΘ με το φιλανθρωπικό ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδης», που υπογράφηκε πέρσι με αφορμή το αφιερωματικό έτος Ελλάδας - Ρωσίας. Στην ομιλία του ο κ. Σαββίδης αναφέρθηκε στην αυξανόμενη ζήτηση για την εκμάθηση της ρωσικής γλώσσας στην Ελλάδα καθώς και στην πεποίθηση  για την περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Ρωσίας, τόσο σε κρατικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο απλών ανθρώπινων δεσμών. 


Υπεύθυνη της έδρας είναι η επίκουρη καθηγήτρια κα Τατιάνα Τριανταφυλλίδου, η οποία έκανε και την παρουσίαση του προγράμματος. 





Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP