"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Παρουσία της Κυριακής Τεκτονίδου στις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό του Αγ. Δημητρίου, της 105ης επετείου της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου, 25-28 Οκτωβρίου 2017


Η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Κυριακή Τεκτονίδου, παρέστη την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου σε   εκδήλωση στο Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας & Θράκης), για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην οποία συμμετείχαν οι χορωδίες της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος, του Σωματείου Ειδικής Αγωγής '"Η Ζωή", του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία "Ο Κύκλος", του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Εταιρείας ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών. 

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου παρευρέθη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του




Πολιούχου της πόλης μας Αγίου Δημητρίου και

για τις ιστορικές Επετείους της Απελευθέρωσης

της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου  που

διοργάνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής

Μακεδονίας. 





Στη συνέχεια η Κυριακή Τεκτονίδου συμμετείχε σε εορταστικές εκδηλώσεις του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και Γ΄ Σώματος Στρατού και στις 28 Οκτωβρίου παρακολούθησε τη μεγάλη, καθιερωμένη στρατιωτική παρέλαση της πόλης μας. 






Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. 








Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP