"Κι όταν γυρεύεις το θαύμα πρέπει να σπείρεις το αίμα σου στις οκτώ γωνίες των ανέμων...Γιατί το θαύμα δεν είναι πουθενά παρά κυκλοφορεί μέσα στις φλέβες του ανθρώπου"

Γέωργιος Σεφέρης

Συμμετοχή της Κυριακής Τεκτονίδου σε εκδήλωση Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την υποδοχή του νέου έτους, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018


Στην εκδήλωση του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την υποδοχή του νέου έτους που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, παρευρέθηκε η Αν. Γενική Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Κυριακή Τεκτονίδου την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Efisio Luigi Marras ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε στη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας για την εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας και συνεργασίας στα Βαλκάνια στις βάσεις που τέθηκαν στο πρώτο Ανώτατο Συμβούκιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας στην Κέρκυρα το Σεπτέμβριο του 2017. Ο κ. Marras σημείωσε ακόμη ότι Ιταλία και Ελλάδα δύνανται να συνεργαστούν στη βάση μακροπρόθεσμων σχεδίων για επενδύσεις στις δύο χώρες καθώς και για την προώθηση joint ventures σε τρίτες χώρες.  

Ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα κ. Efisio Luigi Marras 


Ο κ. Efisio Luigi Marras 
και η Αν. Γ.Γ ΔΟΣ&ΑΣ Κυριακή Τεκτονίδου

Ο Επίτιμος Πρόξενος της Ιταλίας στην Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Χρήστος Σαραντόπουλος αναφέρθηκε με τη σειρά του στις προοπτικές της ελληνοϊταλικής συνεργασίας υπογραμμίζοντας την παρουσία ιταλικών εταιρειών στη Β. Ελλάδα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης βουλευτές, εκπρόσωποι προξενικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, επαγγελματικών συνδέσμων και επιχειρηματίες.

Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης
κ. Δαυίδ Σαλτιέλ, τον αδερφό του κ. Νίνο Σαλτιέλ
και τον Προϊστάμενο Γραφείου ΟΕΥ Β. Ελλάδος κ. Αλέξανδρο Αλεξιάδη


Η Κυριακή Τεκτονίδου με τον Επίτιμο Πρόξενο 
του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου
κ. Γιάννη Βεργίνη


Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP